POZIV ZA DOSTAVU APLIKACIJA U OKVIRU GRANTOVA ZA VOLONTERIZAM



KOSOVSKI RESURSNI CENTAR ZA CIVILNO DRUŠTVO

POZIV ZA DOSTAVU APLIKACIJA U OKVIRU GRANTOVA ZA VOLONTERIZAM

 

Kosovski resursni centar za civilno društvo ima za cilj razvoj kapaciteta organizacija civilnog društva na Kosovu, prilagođene i posebno dizajnirane obuke, mentorstvo i podučavanje, informacije i kroz usluge naše kancelarije za pružanje pomoći. Pored toga, projekti primenjuju šemu malih grantova za podršku inicijativama građanskog aktivizma i volontiranja. Šema će promovisati aktivno građanstvo među mladima, sa ciljem da podstakne participativnu demokratiju i doprinese evropskom putu Kosova.

Grantova za volonterizamsu namenjeni postizanju konkretnih rezultata u određenom vremenskom okviru. Korisnici ovih grantova mogu biti pojedinci, neregistrovane inicijative i nevladine organizacije sa najupečatljivijim i kreativnim predlozima koji imaju veliki potencijal da angažuju mlade ljude sa jasnim uticajem na lokalne zajednice.

KO MOŽE DA APLICIRA?

  • Pojedinci
  • Neregistrovane inicijative
  • Domaće nevladine organizacije (NVO) registrovane na Kosovu.

VREMENSKI OKVIR I BUDŽET

Organizacije će imati pravo da se prijave za finansiranje u periodu od maksimalno 12 meseci. Maksimalni budžet koji se traži za finansiranje u okviru ovog poziva za jedan grant ne bi trebalo da prelazi iznos od 5.000 evra.

PODNOŠENJE APLIKACIJA

Podnosioci treba da dostave kompletiranu aplikaciju/prijavu na rc-kosovo@kcsfoundation.org. Razmatraće se samo aplikacije koje su u skladu sa svim zahtevima poziva navedenim u smernicama za aplikacije/prijave i obrascu aplikacije. Rok za prijavu je 31avgust 2021, do 15:00.

Sve dodatne informacije, uključujući smernice i obrasce za apliciranje, mogu se naći na adresi www.kcsfoundation.org. Sva pitanja koja imate u vezi sa pripremom aplikacije ili detaljima apliciranja za grant možete poslati e-poštom na rc-kosovo@kcsfoundation.org

 

Resursni centar za civilno društvo na Kosovu je projekat koji finansira Evropska unija (EU), sufinansira Švedska i sprovodi Kosovska fondacija za civilno društvo (KCSF) i Community Building Mitrovica (CBM).

 


Najnovije vesti

TOR: Furniture Companies

utorak, 16. april 2024. • 15.55

ToR - Translation Services

petak, 05. april 2024. • 15.49

INVITATION TO TENDER

četvrtak, 07. mart 2024. • 15.55

Tender notice: Supply of Electronic...

utorak, 13. februar 2024. • 13.50

TOR - Freelance trainer

ponedeljak, 05. februar 2024. • 15.31