"Mi smo više od kamp prijatelja"- Letnji kamp



Tokom prošle nedelje učenici Access Programa iz Vitine i Parteša i učesnici iz Crosculltural projekta iz Leposaviću nastavili su da razvijaju svoje veštine engleskog jezika, obogaćuju opšte znanje, uče više o američkim vrednostima, kulturi i istoriji i stvaraju mostove razumevanja i tolerancija – kroz umrežavanje i aktivnosti izgradnje tima. Tokom kampa, učenici su se odlično zabavili kroz igru, umetnost, sportske aktivnosti, žurku, filmsko vreme i mnoge druge aktivnosti.

Slogan kampa je bio „MI SMO VIŠE OD KAMP PRIJATELJA“ a na na kampu je učestvovalo 79 učesnika iz albanske, srpske i bosanske zajednice, kako pravoslavne tako i muslimanske veroispovesti iz Leposavića, Vitine i Parteša. 

 

English Microscholarship Access Program u opštinama Parteš i Vitina (podržan od Ambasade SADa na Kosovu) ima za cilj da nastavi uspeh English Microscholarship Access Program koji je CBM započeo sa implementacijom 2012. Ovim programom CBM kao ciljnu grupu ima mlade iz oblasti Parteš Vitina pošto su identifikovani kao grupa koja u svojoj opštini ima manje mogućnosti za vannastavne aktivnosti.

 


Najnovije vesti

TOR: Furniture Companies

utorak, 16. april 2024. • 15.55

ToR - Translation Services

petak, 05. april 2024. • 15.49

INVITATION TO TENDER

četvrtak, 07. mart 2024. • 15.55

Tender notice: Supply of Electronic...

utorak, 13. februar 2024. • 13.50

TOR - Freelance trainer

ponedeljak, 05. februar 2024. • 15.31