CBM proslavio 15 godina postojanja


Community Building Mitrovica dostiže prekretnicu proslavljajući 15 godina postojanja. U četvrtak (15.09.2016 ) CBM je bio domaćin svojim zaposlenima, partnerima, donatorima i prijateljima na proslavi svog uspeha. Tokom svoje istorije i napretka CBM je doprineo poboljšanju okruženja, sprovodeći projekte koji su imali pozitivan i trajan uticaj na živote građana Mitrovice spajajući podelu.

‘’15 godina napornog rada, 15 godina napora da ovaj grad i njegov region učinimo boljim mestom za život, kako bi s se olakšao život građana, da se vrati normalnost (kako u CBM-u volimo da kažemo), 15 godina izazova, ali i radosti, ljubavi i posvećenosti u prevazilaženju jaza‘’, izjavila je u svom govoru izvršni direktor CBM-a, gdja. Aferdita Sylaj Šehu. '' Sproveli smo preko 300 projekata, neki u manjem obimu, neki u većem, neki vidljivi a neki ne, ali ono što je najvažnije jeste da smo naše zajednice uključivali u izradu, sprovodjenju i slavlju, a onda kada i nismo uspeli držali smo se zajedno i motivisali jedni druge‘’, dodala je ona.

Jedan od prvih CBM-ovih inicijatora i predstavnik organizacije PAX iz Holandije gdja. Miriam Struyk se u svom govoru osvrnula na proteklih 15 godina rada i napredak CBM-a, kako je sve krenulo sa idejom koja je sada pretvorena u jaku i pouzdanu organizaciju, donoseći pozitivne promene.

Kao vodeća nevladina organizacija, CBM ponosno proslavlja 15 godina učenja i napretka, i posvećenost za nastavak jačanja zajednica i omogućavanje dijaloga u još uvek nestabilnom mitrovačkom regionu.

O CBM-u,

Community Building Mitrovica (CBM) je lokalna nevladina organizacija koja deluje u oblasti mira i razvoja zajednice u širem regionu Mitrovice na severu Kosova. Opšti cilj CBM-a je da olakša kontakt i dijalog između građana Mitrovice. Osoblje CBM-a čine posvećeni građani - i Srbi i Albanci - koju su odrasli u ovom regionu, sa željom da se povrati prethodno poverenje i prijateljstvo koje su rat i politika uništili.


Najnovije vesti

TOR: Furniture Companies

utorak, 16. april 2024. • 15.55

ToR - Translation Services

petak, 05. april 2024. • 15.49

INVITATION TO TENDER

četvrtak, 07. mart 2024. • 15.55

Tender notice: Supply of Electronic...

utorak, 13. februar 2024. • 13.50

TOR - Freelance trainer

ponedeljak, 05. februar 2024. • 15.31