English Access Microscholarship Program - Letnji kamp 2016


Kao deo aktivnosti English Access Microscolarship programa, ove godine, student iz Mitrovice, Kamenice i Gnjilana imali su priliku da budu deo letnjeg kampa. Kamp je održan u hotelu Šari-Prevalac.

Prisutni studenti su ucestvovali u različitim aktivnostima, naučili nove stvari i zabavljali se zajedno. Oni su imali priliku da usvoje nove vestine iz razlicitih oblasti kao I da usavrse znanje engleskog jezika kroz niz slobodnih aktivnosti,gde su dali svoj doprinos kroz rad u grupama i razmenjivali ideje ka izgradnji programa na kreativan i zabavan način. Vreme koje su student proveli na kampu je ucinilo da se osecaju ugodno I sigurno, I na taj nacin podstaklo njihovo aktivno ucesce u realizaciji programa.

Na kraju kampa, svi student su bili veoma zadovoljni prilikom koja im se pruzila, a takođe su izrazili svoju spremnost I zelju za slicnim aktivnostima u buducnosti. Roditelji studenata su čestitali organizatorima kampa, posebno CBM-u, za maksimalnu posvećenost i pouzdanost na pu tu ka zblizavanju učenika I na realizaciji programa u celini.

Odnos između zaposlenih u CBM-u i roditelja pokazao je odlične rezultate, I to ne samo tokom kampa, vec i generalno u realizaciji citavog programa

English Access Microscolarship Program je podržan od strane Ministarstava za obrazovanje i kulturu Sjedinjenih Americkih Drazava, koji sprovodi Communiti Building Mitrovica.


MladiAccess program

Najnovije vesti

TOR: Furniture Companies

utorak, 16. april 2024. • 15.55

ToR - Translation Services

petak, 05. april 2024. • 15.49

INVITATION TO TENDER

četvrtak, 07. mart 2024. • 15.55

Tender notice: Supply of Electronic...

utorak, 13. februar 2024. • 13.50

TOR - Freelance trainer

ponedeljak, 05. februar 2024. • 15.31