Skola za specijalno obrazovanje “Kosovski Božur” iz Severne Mitrovice i NVO Mundësia urucili su CBM-u zahvalnice


Na proslavi tridesetogodisnjice postojanja skole za osnovno I srednje obrazovanje “Kosovski Bozur” iz Mitrovice sa severa ,skola je nagradila zahvalnicom Community Buliding Mitrovica nevladinu organizaciju, za nesebicnu pomoc I saradnju .

U okviru Microscolarship Access Program-a engleskog jezika, CBM je sardjivao sa sa skolom “Kosovski Bozur” za obrazovanje dece sa posebnim potrebama organizujuci nekoliko razlicitih aktivnosti kao deo svog plana I programa vezanih za doprinos zajednici. Studenti Access Programa provodili su svoje vreme sa ovom decom I druzili se sa njima učeči decu da pevaju na engleskom jeziku,zabavne igre da igraju zajedno kao I da sade cvece u njihovoj skoli obelezavajuci na taj način “Dan planete” u cilju podizanja svesti među članovima zajednice za bolju brigu planete Zemlje.

Gore navedeno, samo je jedan od primera dobre saradnje, jer je N.G.O. "Mundesia" takodje na obelezavanju svog petnaestogodisnjeg rada kao znak višegodišnje saradnje ,dodelio CBM-u zahvalnicu za trenutnu saradnju i napredak u daljem radu.


Najnovije vesti

TOR: Furniture Companies

utorak, 16. april 2024. • 15.55

ToR - Translation Services

petak, 05. april 2024. • 15.49

INVITATION TO TENDER

četvrtak, 07. mart 2024. • 15.55

Tender notice: Supply of Electronic...

utorak, 13. februar 2024. • 13.50

TOR - Freelance trainer

ponedeljak, 05. februar 2024. • 15.31