Žene korisnice grantova posetile su uspešne žene preduzetnice na Kosovu


33 žene korisnice grantova iz Severne i Južne Mitrovica, u okviru ženskih start-up projekta su bili deo studijske posete uspešnim kompanijama na Kosovu. Grupa je posetila proizvodnju tepiha tkanjem u Severnoj Mitrovici “Inspiracija”, Sentar Lepote u Prištini “Teutin salo lepote i SPA” i Hotel “President” u Djakovici, svi ovi biznisu su vodjeni od strane veoma uspesnih biznis žena.

 

Žene su razgovarale sa vlasnicama i menadžerima ovih kompanija gde su dobile korisne i važne savete od uspešnih i veoma iskusnim ljudima koji se bave menadžiranjem i vodjenjem biznisa. Ovom prilikom korisnice grantova su imale priliku da vide kako su uspešni biznisi organizovani, kako rade i koje su njihovi izazovi i prepreke.

Organizacija ove studijske posete dala je uvid u praktične korake u vodjenju biznisa i doprinela je aktivnostima koje imaju za cilje dalje podizanje kapaciteta u biznisu i u isto vreme dodatna vrednost suepha projekta.

Projekat “Poslovno okruženje za žene početnice u Severnoj i Južnoj Mitrovici” je podržan od strane Kancelarije Evropske Unije na Kosovu i ko-finansiran od strane Opštine Južna Mitrovica i MOTT Foundation.


Žene

Najnovije vesti

TOR: Furniture Companies

utorak, 16. april 2024. • 15.55

ToR - Translation Services

petak, 05. april 2024. • 15.49

INVITATION TO TENDER

četvrtak, 07. mart 2024. • 15.55

Tender notice: Supply of Electronic...

utorak, 13. februar 2024. • 13.50

TOR - Freelance trainer

ponedeljak, 05. februar 2024. • 15.31